گسکت دو جزئی

گسکت دو جزئی

گسکت دو جزئی

Blog Article

 

در شبکه‌ها گسکت دو جزئی و مدارهای پردازش و انتقال، این یکی از مشکلاتی است که بسته به نوع سیال در جریان می‌تواند منجر به فاجعه غیرقابل برگشت شود. تصور کنید در یک پالایشگاه عظیم، مایعات داغ و خطرناک تحت فشار زیاد در خطوط لوله جاری می شود و ناگهان نشتی رخ می دهد! آنچه مسلم است این است که اینجا برای ماندن است. اینجاست که اهمیت عملی این مهرهای حیاتی برای جلوگیری از هرگونه نشتی و خطر تصمیم گرفته می شود.

به طور قطع می توان اذعان داشت که واشرها یکی از اجزای حیاتی در یک سیستم هستند که نقش مهمی در تضمین گسکت دو جزئی ایمنی و کارایی دارند و قصد داریم در مقاله زیر از استیل رخ به بررسی انواع واشر بپردازیم. با ما همراه باشید تا در مورد این سیلانت های مکانیکی و عواملی که در انتخاب آن ها اهمیت دارد بیشتر بدانید.

این نوع پرکاربردترین نوع واشر کامپوزیتی است که تحمل بسیار بالایی دارد و توانایی خوبی برای پوشش سطوح نامنظم دارد. از طریق اتصال فشاری و پیچ ها، واشر فشرده می شود و ترکیب فلز و بسته بندی نرم مهر و موم بسیار خوبی را ایجاد می کند. این نوع واشر برای کاربرانی که در معرض خستگی، لرزش و گسکت دو جزئی استرس حرارتی هستند مفید است.

حلقه های داخلی و خارجی، مواد پرکننده و کلاف سه جزء اصلی این نوع واشر هستند. حلقه بیرونی دارای شیارهای V یا W شکل است که در این شیارها مواد پرکننده از لیز خوردن قطعات و آب بندی صحیح جلوگیری می کند.

انتخاب صحیح واشرها در مرحله طراحی سیستم بسیار مهم است. زیرا در برخی موارد نشتی خطوط انتقال برق می تواند صدمات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. تا اینجا در مورد انواع واشر و ویژگی های هر کدام صحبت کردیم، اما کدام واشر برای چه کاربردی مناسب است؟

 

Report this page